MediaWatch

Ny topledelse i Tandberg Television

Tandberg Televisions nuværende koncernchef, Jørgen Bredesen, forlader sin stilling og erstattes af Gwyn Pugh, der det sidste halvandet år har været direktør i selskabet. Finans-direktør Gunnar Gjørtz gør Jørgen Bredesen følgeskab og erstattes af Tim O'Conner, skriver Dagens Næringsliv.

Udover skiftet i topledelsen og flytningen af hovedkontoret til Southampton, England, ventes 10 procent af medarbejder-staben svarende til 60 mand at blive opsagt. En tredjedel af afskedigelserne vil ske i Norge.

Ifølge Tandberg Televisions vicebestyrelsesformand, Erik Engebretsen, sker flytningen af hovedkontoret som en logisk konsekvens af, at broderparten af Tandberg Televisions ansatte befinder sig i England.

Afskedigelserne er del af en omfattende omstrukturering, som skal sikre en årlig omkostningsbesparelse på 65 millioner kroner. Selve omstruktureringen ventes at koste Tandberg Television i omegnen af 45 millioner kroner.

Selskabet regner fortsat med et positivt driftsresultat i 2002.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs