MediaWatch

SPRAYdio bliver norsk-ejet

- Det ligger i navnet på vores selskab, at vi har ambitioner uden for Norge, siger Ole Jørgen Torvmark, Nordic Web Radio, til Kampanje.

Nordic Web Radio har længe ønsket at etablere sig på det svenske marked, og med SPRAYdio får selskabet et perfekt udgangspunkt for den svenske satsning, forklarer han.

Selskabet, der ejes af Radio 1 Norge og Scandinavia Online, er på plads i Norge med fem net-radiokanaler. Derudover har selskabet eneret på at distribuere Radio 1, The Voice og Melodi FM på Internettet.

SPRAYdio har en mængde brugere, der hører web-radio via Sprays portal. Samtidig distribueres kanalen via portalen Passagen.se.

- Vores styrke er kompetence på nettet, mens Nordic Web Radio er dygtige til at lave radio. Sammen får vi den stærkeste position i Norden, når det gælder kommerciel web-radio, siger adm. direktør i SPRAYdio, Joakim Jansson, i en kommentar til købet.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs