MediaWatch

Morgennyheder på P3

"P3 Nyheder Morgen" er DR Nyheders seneste tilbud om nyhedsdækning til lytterne på P3-fladen, hedder det i stationens nyhedsbrev.

Programmet tager udgangspunkt i Radioavisens bredt dækkende nyhedsbillede, og suppleres med indslag, der særligt henvender sig til de 20-40-årige P3-lyttere.

Nyhedsformidlingen er en ny type, og giver i morgen- og formiddagstimerne lytterne en kort og konkret dækning af dagens vigtigste historier, dog i et roligere tempo end på eftermiddagsfladen.

P3-redaktør, Henrik Heide, siger, at P3 Nyhederne viste sig at være en succes om eftermiddagen, hvorfor DR nu har valgt at lægge dem ud over hele dagen.

Om eftermiddagen vil fokus være rettet mod hele verden, mens morgendækningen består af en bred vifte af nyheder fra ind- og udland.

"P3 Nyheder Morgen" sender fem minutters morgennyheder hver hele time, og supplerer med tre halvtimesnyt på hver to minutter.

Altsammen sker i tidsrummet 6.00-9.00 hver morgen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs