MediaWatch

DR og TV 2 delte jule-seningen

I de tre juledage havde Danmarks Radio en andel på 40 procent af den samlede seertid, mens TV 2 tegnede sig for 35 procent. DR2 og TV 2 Zulu havde henholdsvis tre procent og to procent af den samlede seertid.

Både DR og TV 2 erklærer at have været førende i juleperioden som helhed. DR måler fra den 21. december til og med 2. juledag, og lagde sig i denne periode i spidsen med 38 procent af seertiden.

Hvis man måler perioden op til jul allerede fra den 16. december satte TV 2-kanalerne sig samlet på 38,5 procent af danskernes tv-sening, mens 36,4 procent af tiden gik til DRs to kanaler.

I ugen før jul (51) lykkedes det i øvrigt for DR2 at erobre pladsen som landets tredjestørste tv-kanal, målt i uge-forbrug i aftentimerne klokken 17-23. I dette tidsrum så danskerne i gennemsnit 38 minutter på DR 2 mod 37 minutter på TV3 og 32 minutter på TvDanmark2.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs