MediaWatch

Telia lancerer ny markedsplads

Administrerende direktør for Telia Mobile, Kenneth Karlberg, siger, at PorcketMode er et naturligt skridt for selskabet. Og han forventer at Telia, i et tæt samarbejde med indholds-leverandørerne, er i stand til at bringe markedspladsen frem til en førerposition på det svenske marked for mobile services.

PocketMode gør det via sit åbne interface nemt for indholdsleverandører at koble de respektive services på markedspladsen. Desuden skaber det åbne interface en direkte kanal til Telias flere end tre millioner kunder.

Telia har idag via www.pocketmode.com mere end 400 forskellige ikoner, 350 ringetoner, spil, nyheder samt elektroniske postkort.

Selskabet forventer at antallet af nye services vil vokse betragteligt i takt med at flere og flere leverandører kommer til.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs