MediaWatch

Aktiehandel over Internettet stiger

Ifølge Nordea har man netop rundet 100,000 tilmeldte til servicen, Online investering, hvilket svarer til en vækst på 30,000 i løbet af i år.

Den øgede interesse sker på trods af at kursfaldet på aktiemarkederne har lagt en dæmper på danskernes handel med aktier.

Jens Jørgen Kjær, chef for Online investering i Nordea, siger følgende om væksten:

- Aktiekulturen er ikke blevet svækket af det sure aktiemarked frem til oktober. Vi oplever fortsat stigende interesse for at bruge Online investering, både til at handle og til at finde informationer.

Kursfaldene har i en periode givet faldende omsætning, men interessen for at få indsigt og viden om aktier og obligationer vokser fortsat. Og de seneste par måneders positive udvikling i aktiekurserne har betydet en pæn tilvækst i omsætningen -.

Flere end 60 procent af de private kunders handel med aktier sker gennem Online investering, som blev lanceret for tre år siden.

I starten af året lå tallet på godt 50 procent.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs