MediaWatch

Nordisk fodslag om digital-tv

Lindén støttes af det norske kulturdepartementet, som bekræfter, at man er klar til at videreføre det finske initiativ, når Norge ved årsskiftet overtager formandsskabet i Nordisk Ministerråd, skriver Dagens Næringsliv.

Finlands kulturminister underbygger sit forslag ved at henvise til Nordisk Ministerråd og Nordisk Kulturfond, som i årevis har ydet støtte til diverse digitale enkeltprojekter.

- Kontakten mellem de nordiske selskaber og professionelle aktører kan skabe basis for en øget produktion og forbedre vores internationale gennemslagskraft på området, siger Lindén.

Hun slår i den forbindelse fast, at indholdsproduktionen på det digitale område ikke bør begrænses til Norden, men at det nordiske samarbejde skal implementeres i et større europæisk netværk.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs