MediaWatch

EDB Gruppen i fortsat fremgang

Selskabet opnåede sammenlagt et overskud før skat på 9,4 millioner kroner. Heraf kom de 5,2 millioner alene fra andet kvartal. Halvårsresultatet er i forhold til samme periode sidste år forbedret med knap 40 millioner kroner, idet resultatet i fjor viste et underskud på 29,5 millioner kroner.

EDB Gruppen indfrier dermed den resultatforventning, som blev fremlagt i forbindelse med årsregnskabet ultimo januar i år. Dengang oplyste selskabet, at det forventede en forbedring af resultatet før skat på minimum 30 millioner kroner i første halvår i år.

Baggrunden for det positive resultat tilskrives primært driftsforbedringer som følge af en ny organisation. Dertil kommer en tilfredsstillende resultatudvikling i datterselskaberne.

Omsætningsmæssigt set befinder EDB Gruppen sig stadig i et vanskeligt marked, illustreret ved at omsætningen i 1. kvartal holdt samme niveau som sidste år, mens 2. kvartal fik en vækst på 5 procent igen sat i forhold til det tilsvarende kvartal sidste år.

Nettoomsætningen blev forbedret med 10 millioner kroner i forhold til sidste år, samtidig med at tilgangen af nye kunder steg.

Forventningen om et overskud før skat på 20 millioner gældende for hele året fastholdes.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs