MediaWatch

Ebookers mindsker tab

I det forgangne kvartal, der sluttede med udgangen af juni, lykkedes det selskabet at mindske tabet fra 8,9 millioner pund svarende til 0,26 pence per aktie i fjor til 8,6 millioner pund eller 0,19 pence per aktie, skriver CNN.

Salget steg i den tilsvarende periode med mere end det dobbelte og sluttede sammenlagt i et niveau af 40,1 millioner pund. Sideløbende har selskabet haft succes med at sikre sig en række nye forretningsområder.

Ebookers planlægger i den nærmeste fremtid at udvide sine services til også at omfatte pakkerejser til erhvervslivet. Denne service ventes at blive udført via allerede etablerede rejsearrangører.

Ebookers, som i forsøget på at mindske sine omkostninger har outsourcet en del af sine operationer til Bangalore Indien, leverer i dag sin i service i 11 europæiske lande.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs