MediaWatch

USA vil forbyde internet-gambling

I første omgang vil amerikanerne forbyde brugen af kreditkort på online-spillesteder, men med tiden er det meningen, at man helt vil forbyde den hastigt voksende forretning, skriver Reuters.

Indenfor de seneste år er der - også herhjemme - sket en eksplosion i brugen af og udbuddet af online casinoer og bookmakere. Australien har allerede taget konsekvensen og indført et forbud, og nu følger altså USA.

Også i Danmark er der lignende planer på vej. Et udvalg under Skatteministeriet har fremlagt planer, der skal bremse udbredelsen af online-gambling, bl.a. ved at presse bankerne til at afvise online-betalinger, der går til spiludbydere.

Både i Senatet og i Repræsentanternes Hus er der bred opbakning om lovforslaget, som tager udgangspunkt i, at man forhindrer folk i at betale over nettet for deres væddemål.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs