MediaWatch

DoCoMo: iMode forsinket i Europa

Det var meningen, at DoCoMo skulle samarbejde med hollandske KPN om lanceringen af iMode, men samarbejdet, som skulle være startet i marts, er endnu ikke gået i gang, skriver digitoday.

Samarbejdet tager sigte på at etablere en egen iMode-portal for Europa. iMode kræver særlige telefoner, som kan læse DoCoMos såkaldte compact html-sprog.

Større båndbredde er også ønskelig, hvis farveskærmen, web-mulighederne og de øvrige avancerede funktioner skal komme til sin ret.

- Vi håber at lancere iMode i løbet af året, men det afhænger af, om der er telefoner nok på markedet, siger en DoCoMo-talsmand.

iMode blev lanceret i februar 1999, og har været en stor succes i Japan med nu 25 millioner brugere. På baggrund af den succes ser DoCoMo frem til at kunne eksportere konceptet. Ikke mindst derfor har selskabet købt sig ind i bl.a. KPN samt amerikanske AT&T.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs