MediaWatch

Taler Nick Jensen igen kursen op?

- Vi har allerede én leverandør, og det er Alcatel. Vi fortsætter med Alcatel, men har valgt også at tage i-data ind for at have flere muligheder, siger teleselskabets talsmand, Pete van Speybroeck, til Børsen.

Han afviser, at i-data skulle været blevet primærleverandør.

Tirsdag sagde koncerndirektør Nick Jensen, i-data International, til Børsen, at i-data "er blevet primærleverandør, og det er vi glade for".

Han stiller sig uforstående over for Belgacoms kommentarer, men siger, at han ikke kan blande sig i, hvad Belgacom ønsker at melde ud.

Til Mediawatch sagde Nick Jensen i går, at aftalen er en rammeaftale, som i-data forudser kan give et salg på op mod 100.000 enheder. Det kan betyde, at aftalen får en værdi op mod et trecifret millionbeløb.

Også disse tal bestrides af Belgacom. Pete van Speybroeck siger, at selskabet på ingen måde ønsker at sætte tal på, hvor mange modems man forventer at købe hos I-data.

Nick Jensen har tidligere været kendt som en, der kunne "tale kursen i vejret". Det har dog også givet bagslag for virksomheden, efterhånden som de gyldne løfter ikke blev indfriet.

Oplysningen om, at Belgacom ikke ser med helt samme øjne på aftalen med i-data, får onsdag formiddag således i-datas aktiekurs til at rasle tilbage.

i-data-aktien steg ellers tirsdag med 15 procent til kurs 68 efter offentliggørelsen af aftalen med Belgacom.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs