MediaWatch

Internet i amerikanske Boing-fly

I midten af 2002 vil det være muligt at surfe og checke mails i fly fra de tre amerikanske flyselskaber. Aftalen omfatter indtil videre 1500 fly, 500 til hvert firma. Forbindelsen skal sikres gennem satelitforbindelser i flyene, skriver cnet.com,

Det er Boings internetfirma Connexion, der skal være den bærende del af samarbejdet, og de vil stå for udvikling samt vedligeholdelse, mens alle firmaerne vil være ejere af systemet og tilføre penge, viden og andre resourcer til projektet.

I første omgang vil det være de dyre pladser, der vil blive tilbudt servicen, og prisen vil blive det samme som telefoni i flyene, hvilket vil sige omkring 20 dollar i timen. Passagererne skal selv have det håndholdte udstyr til at gå på internettet i form af bærbare pc'er eller andet udstyr.

Forbindelsen vil have en hastighed på 5 mbps, og den enkelte bruger bliver lovet en hastighed på mindst 56Kbit, selvom det vil være muligt at opnå højere hastigheder, alt efter hvor mange brugere der er på nettet ad gangen.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs