MediaWatch

KMD udvikler eForvaltning i Århus

Århus Kommune har en ambition om at komme i front blandt landets kommuner i arbejdet med at opbygge digitale forvaltninger, hvor både kommune, borger og erhvervsliv får udbytte af elektronisk selvbetjening på Internet.

- Inden udgangen af i år vil vi tilbyde KMD's vifte af selvbetjeningstilbud, og vi vil have påbegyndt udviklingen af helt nye løsninger, siger rådmand Poul B. Skou, Århus Kommune.

Den første af helt nye 2. generations selvbetjeningsløsninger, som KMD vil udvikle tæt sammen med Århus Kommune, er Pladsanvisning for børn i daginstitutioner m.v.

Aftalen mellem KMD og Århus Kommune forhindrer ikke kommunen i at samarbejde med andre leverandører. Ifølge aftalen vil kommunen afholde omkostninger dels i form af nye aftaler på de enkelte løsninger, dels inden for den eksisterende outsourcing-aftale, der blev offentliggjort 9. juni sidste år og som løber frem til august 2004.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs