MediaWatch

ECARISMA styrker ledelsen

I forsøget på at opnå en markedsledende postion har virksomheden derfor valgt, at ansætte Karsten Ley Poulsen, 31, som ny udviklingsdirektør. Han kommer fra en tilsvarende stilling i internetvirksomheden Mondo.

Karsten Ley Poulsens første opgave bliver, at overvåge ECARISMAs del i etableringen af et af verdens mest omfattende varekataloger til den elektroniske markedsplads gatetrade.net. Markedspladsen ejes i fællesskab af TDC, Post Danmark, Danske Bank samt Mærsk Data.

Udviklingsdirektøren får plads i ECARISMAs direktion sammen med administrerende direktør Christoffer Skjoldborg.

ECARISMA ejes med 40 procent af Mærsk Datas ventureselskab Maersk e-World og har hovedsæde i Odense, hvor det i dag beskæftiger 27 medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs