MediaWatch

EU lancerer jobdatabase

EU-landene samt Norge, Schweiz og Liechtenstein og Island åbner i dag en fælles jobdatabase. Den nye EU-database vil i første omgang koncentrere sig om at matche arbejdstagere og arbejdsgivere inden for hotelbranchen, catering, flytransport, sundhedssektoren og IT, skriver Politiken.

Mens de fleste nuværende jobdatabaser henvender sig til folk, der allerede er i arbejde, har den nye database et mere socialt sigte: Den henvender sig særligt til folk, der er uden for arbejdsmarkedet i dag og til folk i lavtlønsområdet.

Det er det svenske selskab Aetaten, der har stået for teknikken.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs