MediaWatch

Virgin sat til salg

Salgsbeslutningen kommer ifølge Financial Times tre måneder efter at planerne for NTL's totale overtagelse er blevet skrinlagt.

Var handlen blevet en realitet, skulle NTL have haft Virgin.net's 600.000 kunder, mens Virgin selv skulle have beholdt den tilknyttede horisontale portal. NTL skulle også have betalt Virgin 100 millioner pund kontant og i aktier.

Selv om Virgin.net formentlig er blandt Storbritanniens fem største Internetudbydere, mener iagttagere ikke at det er nogen nem opgave at afhænde selskabet til en ordentlig pris.

Således tog det British Telecommunications og United Business Media mere end fem måneder at finde en køber til LineOn. De var tvunget til at afhænde LineOn for en tredjedel af den pris de oprindeligt havde meldt ud med. Køberen i det tilfælde var italienske Tiscali.

Andre Internetudbydere der i øjeblikket er sat til salg i det forenede kongedømme er Supanet og ic24.

Den største europæiske opkøber af Internet-i dag sites er Tiscali, der forsøger at overhale tyske T-Online på pladsen som Europas største. Begge selskaber hævder således at være den ledende Internetudbyder i Europa.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs