MediaWatch

DR lancerer hemmelig kanal

Den bliver således DRs 8. radiokanal, men der er næppe mange der kender den, skriver radionyt.com.

Den nye kanal tilslutter sig DRs udbud, P1, P2musik/DR Klassisk, P3 og P4/regionalradioerne og netradioerne SKUM1, SKUM2 og SKUM3. Men hverken på DRs hjemmesider eller i noget dagblad er der oplysninger om, at DR introducerer en ny radiokanal. Der eksisterer således ingen pressemeddelelser eller programoversigter om kanalen.

99 procent af danskerne vil således lede forgæves, hvis de afsøger deres radio for at finde kanalen. P-Plus sendes kun på DAB, og der er i Danmark højest solgt en håndfuld digitale radiomodtagere.

Radionyt.com bud lyder på mellem 50 og 100 stykker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs