MediaWatch

DR lancerer hemmelig kanal

Den bliver således DRs 8. radiokanal, men der er næppe mange der kender den, skriver radionyt.com.

Den nye kanal tilslutter sig DRs udbud, P1, P2musik/DR Klassisk, P3 og P4/regionalradioerne og netradioerne SKUM1, SKUM2 og SKUM3. Men hverken på DRs hjemmesider eller i noget dagblad er der oplysninger om, at DR introducerer en ny radiokanal. Der eksisterer således ingen pressemeddelelser eller programoversigter om kanalen.

99 procent af danskerne vil således lede forgæves, hvis de afsøger deres radio for at finde kanalen. P-Plus sendes kun på DAB, og der er i Danmark højest solgt en håndfuld digitale radiomodtagere.

Radionyt.com bud lyder på mellem 50 og 100 stykker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs