MediaWatch

eHuset: Underskuddet vokser

Selskabets hidtidige forventning om et underskud i omegnen af 55 millioner kroner ventes nu at stige til et niveau på godt 79 millioner kroner. Sat i forhold til sidste år er der tale om en betydelig forværring, idet resultatet dengang endte med et overskud på 8 millioner kroner.

eHuset angiver en række forhold, som primært bærer skylden for forskellen mellem estimatet og det faktiske resultat.

Det drejer sig i den forbindelse om regnskabsmæssige uregelmæssigheder, der betyder, at selskabet har foretaget en opstramning af periodiseringsprincipperne samt dokumentationen for periodiseringen.

Hertil skal lægges uforudsete omkostninger til revisorer, advokater og banker som følge af selvsamme. Disse faktorer beløber sig i alt til godt 12 millioner kroner, hvoraf de knap 10 millioner er overført som dækningsbidrag til det kommende regnskabsår.

De markedsmæssige betingelser bidrager med yderligere godt 8 millioner kroner i negativ retning, mens knap 4 millioner stammer fra en nedskrivning af selskabets aktieandel i SoftBASE.

Det oplyses endvidere, at processen med at finde en strategisk partner forløber efter planen og en endelig løsning ventes klart i løbet af indeværende måned.

eHuset forventer på baggrund af udarbejdede budgetter og forretningsplaner et positivt resultat for regnskabsåret 2001/2002.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs