MediaWatch

Konferencer: Cannes & Kgl. Bibliotek

GOAF, Global Online Advertising Forum, finder sted 18. og 19. juni på hotel Martinez i Cannes. 50 nøglespillere fra reklameverdenen deltager i konferencen, og de vil diskutere udfordringer og muligheder når brands skal markedsføres på Internettet.

Desuden vil Jupiter MMXI præsentere nogle af analysebureauets nyeste undersøgelser indenfor online-marketing og reklame.

Samme dage - 18. og 19. juni - er der konference, "Preserving the Present for the Future. Strategies for the Internet", i Blixen-salen på Det Kongelige Bibliotek. Målet med denne konference er at diskutere strategier og metoder til at bevare aktiviteterne på Internettet for kommende generationer.

konferencen vil nationale såvel som internationale eksperter fortælle om deres erfaringer, samt diskutere strategier for bevarelse af indholdet på nettet.

Konferencen er sponsoreret af Danmarks Elektroniske Forskningsbibliotek, og er organiseret af Center for Internetforskning, Aarhus Universitet, Det Kongelige Bibliotek, København, Statsbiblioteket, Århus samt Danmarks Elektroniske Forskningsbibliotek.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs