MediaWatch

Banker i kø for at låne til Nokia

Der har været stor efterspørgsel på lånet. Ifølge Eko24 skal internationale banker have stået i kø i håb om, at de kan gøre flere forretninger med Nokia senere. Bank of America, Deutsche Bank og JP Morgan har været med til at arrangere lånet, mens 20-30 øvrige banker ventes at deltage.

Nokia har sikret sig flere store 3G-ordrer, hvor man har lovet finansieringshjælp til den pressede telesektor. Nokias og Ericssons 3G-aftale med tyske Mobilcom, der for nylig faldt på plads, indebærer f.eks. finansiering med totalt 2,2 milliarder euro, næsten 20 milliarder svenske kroner.

Ericsson optog for nylig et lån på 2 milliarder euro.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs