MediaWatch

Banker i kø for at låne til Nokia

Der har været stor efterspørgsel på lånet. Ifølge Eko24 skal internationale banker have stået i kø i håb om, at de kan gøre flere forretninger med Nokia senere. Bank of America, Deutsche Bank og JP Morgan har været med til at arrangere lånet, mens 20-30 øvrige banker ventes at deltage.

Nokia har sikret sig flere store 3G-ordrer, hvor man har lovet finansieringshjælp til den pressede telesektor. Nokias og Ericssons 3G-aftale med tyske Mobilcom, der for nylig faldt på plads, indebærer f.eks. finansiering med totalt 2,2 milliarder euro, næsten 20 milliarder svenske kroner.

Ericsson optog for nylig et lån på 2 milliarder euro.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs