MediaWatch

Svag rebound i USA-aktier

Iagttagere tilskrev stigningen at en hel del af de store porteføljemanagere ikke nåede at komme med på opturen og nu ønskede at komme ind på de lavere priser.

Nasdaq-indekset steg således 26 point svarende til 1,25 procent til 2.110,50 og Dow Jones steg 0,39 procent og lukkede i 10.911,94. Ligeledes steg det bredere Standard & Poors 500 indeks 0,62 procent.

Rebounden var hæmmet af frygt for den arbejdsmarkedsrapport der kommer idag. Inden børsdagens start fik markedet tal, der viste det største antal ansøgninger om arbejdsløshedsunderstøttelse i en måned. Ligeledes pegede forløberen for dagens vigtige NAPM indeks, Chicago indkøbschefernes indeks, på en fortsat nedgang i økonomien, idet indekset i maj faldt til 38,7 mod 38,9 i april.

Markederne tabte en hel del af dagens stigninger i den sidste time af børsens åbningstid, hvilket iagttagere tolkede, som udtryk for investorernes usikkerhed på om det kraftige rally siden begyndelsen af april kan fastholdes.

Ikke mindst er der frygt op til virksomhedernes aflæggelse af kvartalsresultater, hvor det skønnes at mange virksomheder ikke vil leve op til markedets forventninger.

Den såkaldte "preannouncement season" begynder om cirka to uger og skuffelser fra nogle af de store selskaber kan, som markedet fik en forsmag på onsdag, starte et udsalg.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs