MediaWatch

eBay.com lægges sammen med Half.com

Efter sidste uges generalforsamling hos eBay konstaterer direktør Meg Whitman, at selvom sitet får ros for brugervenlighed, så mener mange kunder. at det er lettere at sælge varer på søster-sitet Half.com.

Derfor sammenlægger selskabet nu Half.com med hovedsitet. Half.com blev opkøbt af eBay for et år siden og tilbyder over 15 millioner varenumre indenfor bøger, musik, DVD, video, spil, computer udstyr, elektronik, og sportsudstyr.

EBay besluttede for nyligt at oprette virtuelle butikker. De planlagte virtuelle butikker tillader, at individuelle produktudbydere opererer med egne hjemmesider fra selve eBay-sitet.

Hovedkundegruppen består af mindre og mellemstore virksomheder som ønsker at sælge varer og ydelser via e-handel online, men som selv fravælger at oprette et fungerende e-handelssite.

Beslutningen repræsenterer et taktisk skift, hvor konkurrencen er møntet direkte på Yahoo og Amazon.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs