MediaWatch

Kun Jubii og Sol.dk vil overleve

Efter at Eon.dk nu af Egmont New Media er blevet lukket, spår den velrenommerede analytiker, at Opasia, der drives af TDC, kan blive den næste der lukker.

Ifølge Berlingske Tidende mener direktøren for Giga Information Group, at mere målrettede web-steder vil vinde forbrugernes gunst. Fremtidens net-brugere vil gå på Internettet gennem en masse særligt udvalgte links som de interesserede sig specielt for, mener Edward O'Hara.

Han fæster sin også lid til, at disse specialiserede sites med tiden vil kunne afkræve brugerne betaling for at være på sitet.

O'Hara vurderer, at Egmont har investeret minimum 100 millioner kroner i Eon.dk, der nu ophører pr. 1. juli 2001. Allerede i 1999 havde Eon.dk store vanskeligheder med regnskabet, der viste at portalen med 23 ansatte havde 18 millioner kroner i underskud.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs