MediaWatch

SEB: TDC på observationslisten

Det mener fondsmæglerselskabet SEB Asset Management, der peger på, at TeleDanmarks hovedaktionær, det amerikanske teleselskab SBC, mere eller mindre klart har tilkendegivet, at selskabet forhandler om sin 42 procent aktiepost i TDC.

SEB Asset Management finder det sandsynliggjort, at der finder forhandlinger sted om TDCs fremtid, hvorfor fondsmæglerne mener, at selskabet bør overføres til observationslisten. Dette kan enten ske på anmodning fra selskabet selv, eller på initiativ fra Københavns Fondsbørs.

Formelt set er TeleDanmark næppe direkte involveret i forhandlingerne, hvor SBC kan tale direkte med Telia og andre mulige købere af aktieposten, hvorfor selskabet heller ikke af egen drift kan søge optagelse på observationslisten.

Hvis selskabet ikke skal være på observationslisten, bør TDC dementere samtlige rygter. Det er næppe muligt uden at så tvivl om selskabets langsigtede troværdighed, skriver fondsmæglerne i en pressemeddelelse.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs