MediaWatch

i-data sikrer sig nok en ADSL-aftale

- Som udgangspunkt kan vi ikke udtale os om størrelsen af aftalen med LibertySurf, siger Karsten Dyhrberg Nielsen, underdirektør i i-data international. Men der kan godt blive tale om, at aftalen giver grobund for et tocifret millionbeløb - i den lave ende - i ekstra omsætning, oplyser Karsten Dyhrberg til Mediawatch.

LibertySurf er den næststørste intertnetudbyder i Frankrig med mere end én million aktive abonnenter. Selskabet har derudover knap 900.000 abonnenter uden for Frankrig.

Selskabet baserer sig på tre forretningsområder: Som internetudbyder, som tjeneste- og indholdsleverandør samt inden for internet/telekom-konvergens.

I første halvår 2001 er det lykkedes for Eicon Networks at hive tre ADSL-aftaler hjem med teleselskaber i Europa. I april indgik Eicon Networks aftale med World Online i Danmark og Wanadoo i Belgien om levering af ADSL-udstyr.

I februar indgik Eicon Networks aftale med Mobilix i Danmark.

Det oprindeligt canadiske selskab, der blev købt af i-data tilbage i november 2000, har også en ADSL-aftale med teleselskabet Quebec Tel.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs