MediaWatch

Vodafone: Kæmpetab efter opkøb

Det er selskabets opkøb af tyske Mannesmann og amerikanske AirTouch, og efterfølgende nedskrivning af goodwill, der er årsag til de røde tal på bundlinien.

Vodafone har nemlig grundlæggende en sund forretning, skriver Financial Times, med en solid stigning i resultatet (EBITDA) på 28 procent.

Det vilde opkøbsridt er nu overstået, oplyste Vodafone ved fremlæggelsen af regnskabet. I stedet satser man på udbygningen af det mobile Internet. Vodafone vil rulle GPRS-systemet ud i løbet af september eller oktober.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs