MediaWatch

TMP afgiver tilbud på Jobline

Tilbudet fra TMP Worldwide er på cirka 1,197 milliard svenske kroner totalt, og det svarer til en overpris på næsten 289 procent sammenlignet med Jobline's gennemsnitlige lukningskurs over de seneste 30 handelsdage forud for afgivelsen af tilbudet.

Jobline International's bestyrelse anbefaler i en pressemeddelelse, at den tror på at kombinationen af Jobline og TMP er en strategisk god alliance og til fordel for alle aktionærerne. Den nye sammenlagte virksomhed vil blive verdens største rekrutteringsfirma.

Jobline's bestyrelsesformand, Johan Brenner, udtaler, at han tror på at handlen er i den bedste interesse for aktionærerne, de ansatte og kunderne.

TMP Worldwide er i den samme branche som Jobline via dets division Monster.com. Sammen med Jobline bliver Monster.com den ledende europæiske spiller inden for branchen med mange synergifordele og kun få geografiske overlapninger.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs