MediaWatch

EverCom med pil nedad

Det går ikke meget bedre for det norske moderselskab, EverCom Network: På Oslo-børsen har selskabet mistet 80 procent af sin værdi i løbet af det seneste år. EverCom Network har nu skiftet samtlige direktører efter krisetallene sidste år med 47 millioner kroner i underskud, skriver Børsen.

Alle de oprindelige stiftere i Danmark, Norge og Sverige af de tre pc-producenter og -grossister, der slog sig sammen under navnet EverCom Network, har nu trukket sig fra ledelsen i selskabet. I samme periode har EverCom Danmark skiftet direktør i gennemsnit hver fjerde måned.

På baggrund af de foreliggende resultater har selskabet - for at få styr på virksomheden, der fremstiller computere og sælger dem til forhandlere - besluttet at hyre en ny topchef.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs