MediaWatch

Og Reboot-priserne gik til…

"Der hersker ingen tvivl om vinderen af juryens grand prix pris. Mujaffa-spillet er genialt og nyskabende. Sitet har som det eneste herhjemme virkelig formået at skabe et nyt perspektiv på et ellers nærmest tabubelagt debatemne" lød juruens begrundelse bl.a.

Juruen mente, at Østrogen.dk skulle have titlen som bedste medie. "I en tid med hvor det pludselig vrimler med portaler rettet specielt mod kvinder, skiller Østrogen.dk sig ud. Sitet udmærker sig ved at være konsekvent, godt eksekveret og nyskabende", lød begrundelsen.

"Nike Woman vinder, fordi designet er moderne, æstetisk, overraskende og ikke mindst kommunikerer det entydigt og klart til målgruppen", lød begrundelsen i kategorien bedste design.

Amnesty og BBDO vandt i kategorien bedste kampagne. "Vinderkampagnen er unik på mange måder. Den er grænsesøgende - den provokerer web-mediet. Og den provokerer modtageren".

"Her er tale om en dot-com virksomhed der på grund af sit stærke koncept og strategi peger ind i fremtiden", giver juruen som begrundelse for at give prisen for bedste strategi til LanguageWire.com

Aarstiderne.dk fik prisen for bedste e-commerce. "Aarstiderne gjort det, som FDM og Dansk Supermarked tøver med; At lave kreativ e-business med dagligvarer."

Alm. Brand Banks Aktiespil fik prisen for bedste tekniske løsning. Juruen: "Aktiespillet udmærker sig ved at være en løsning, som evner at integrere flere platforme. den er velgennemtænkt og ekstremt skalerbar."

Prisen for den bedste mobile løsning (en wapside, som vi af gode grunde ikke kan linke til her) gik til DSB. "Det er relativt let og overskueligt at bruge wapsitet modsat mange andre løsninger til denne platform", lød det fra juruen.

"Der er perspektiver i Worldmanuals. Det kan blive et globalt værktøj, der kan gå hen og blive uundværligt både for os der er vokset op med papirmanualer og for den opvoksende generation" lød begrundelsen for at give prisen for bedste applikation til WorldManuals

Juryen vil med non-profit grand prix-prisen til Børnenettet gerne give en opmuntring til de folk og den indsats der ligger bag Børnenettet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs