MediaWatch

Kina overgår USA på mobilabonnenter

Antallet af mobiltelefonbrugerne i verdens folkerigeste nation nåede i april op på 105,2 millioner. Det var en stigning på fem procent i forhold til måneden før og en stigning på 23 procent i forhold til samme måned året før, skriver Bloomberg.

I USA er der 115,8 millioner mobilabonnenter, og Kina forventes at overgå dette tal før årets udgang. Kinas største mobiloperatør, China Mobile, havde i marts i år 51,6 millioner abonnenter, mens den næststørste operatør, China Unicom, havde 16,3 millioner.

I årets første fire måneder kom omkring 2,4 millioner nye internet-brugere til i Kina, hvorefter det samlede antal kinesiske net-brugere nu ifølge det kinesiske IT-ministerium er 10,9 millioner.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs