MediaWatch

Israels Silicon Valley i København

Den israelske højteknologiske formåen har længere været kendt. Men aldrig tidligere har danskerne haft lejlighed til et så detaljeret produktindblik, som på NTI-messen i Bella Centret i næste uge.

Her vil flere virksomheder fra Israels Silicon Valley afsløre deres teknologiske færdigheder indenfor IT- og telekommunikationsløsninger.

I et tæt samarbejde med den israelske ambassade, der egentlig står for udstillingen, vil fire teknologi-virksomheder og et konsulentfirma, der repræsenterer 10 virksomheder, med demo'er give eksempler på deres know how.

Eksempelvis vil RADWIN, der er specialist i trådløse forbindelser, demonstrere en højfrekvens-løsning til en bredbåndsforbindelse med trådløs acces (BWA).

Denne bredbåndsløsning vil både kunne understøtte TDM og næste generation af IP-løsninger. Endvidere oplyser man, at BWA vil være en stærk konkurrent til de eksisterende kobber- og fiberløsninger.

Hurtigere og lettere transmissioner af stemme, papir, foto, streaming eller elektronisk tekst vil virksomheden Mediagate orientere om. Udgangspunktet er virksomhedens egen "budskabs box", som kan forene al kommunikation via telefon, web browser eller WAP.

Trådløse datanetværk præsenteres af FLASH NETWORKS, der blandt andet har udviklet et produkt, der er det understøttende led i IP-trafikken, samtidig med at dataprocessen kan accelereres seks gange ved at udnytte det fulde potentiale i båndbredden.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs