MediaWatch

Deutsche Telekom overgår forventninger

Virksomhedens nettotab blev på 358 millioner euro mod sidste måneds forventning på godt 400 millioner euro. Tabet for samme kvartal sidste år var helt oppe på 975 millioner euro, skriver Financial Times.

Det bedre end forventede resultat resulterede i en to procents stigning i aktiekursen. Deutsche Telekom ligger således i kurs 27,44 euro nu.

T-Mobile, DTs mobilselskab fik ligeledes et bedre resultatet før finansielle poster end sidste år. Resultatet steg fra 350 til 590 millioner euro. Det endelige tab blev trods dette alligevel på 662 millioner euro mod 291 sidste år.

Firmaets internetudbyder T-Online, har haft problemer med at skaffe omsætning ved hjælp af reklamer, samt mistet penge på flatrate internet, hvilket har resulteret i et tab på 66 millioner euro mod et positivt ditto på bundlinjen sidste år.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs