MediaWatch

Norsk portal vil erobre verden

Artiklen går i kødet på to norske gutter, der fra London er i færd med at forberede en udrulning af deres portal, OnlyOnesite.com i 195 lande og gøre klar til børsnotering. "Projektet er det måske mest vanvittige i børshistorien", fremturer de arrogante svenskere.

De to gutter har brugt to år - og angiveligt 25 millioner kroner - på at opbygge portalen. Prognoserne, som grundlæggerne opererer med, er: I august i år skal selskabet have 10.000 sælgere ansat. I første halvår 2002 resultatet være 11,7 milliarder kroner (ja, milliarder). Og siden skal indtægterne øges med 50 procent hvert kvartal frem til 2003.

- Alt tyder på, at vi når vores mål. OnlyOnesite.com har holdt alle tidligere løfter. Ærligt talt, så kan jeg ikke se, hvad der skulle gå galt nu, siger Svein Kvarving, en af de to grundlæggere til norske Adresseavisen.

"Nyheden om, at den globale IT-boble sprang i april sidste år er tydeligvis ikke nået ud til alle", skriver Ekonomi24. Den nye portal skal snart børsnoteres, men først skal mellem 5.000 og 10.000 nordmænd lokkes til at købe aktier i foretagendet.

"Spørgsmålet er vel, om det bliver en sag for bagmandspolitiet eller for Norges stand-up komikere", skriver det skeptiske svenske blad.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs