MediaWatch

Så ”Rebooter” vi igen

Reboot, der afholdes for fjerde gang, har form af en 20 timers event hvor værdier som inspiration, fokus og refleksion er i højsædet. Arrangementet byder blandt andet på en række forskellige talere, award show, ny viden og værktøjer samt fest.

Alt sammen finder sted i et afslappet og uformelt miljø og bærer præg af at være det årlige åndehul, hvor branchen og de der arbejder i den, får mulighed for at genoplade de mentale batterier.

Blandt talerne i år er Evan Williams grundlæggeren af Pyra Labs, den anerkendte mediekritiker Douglas Rushkoff samt skribenten Justin Hall. Sidstnævnte deltog forrige år, mens førstnævnte vil fortælle om de såkaldte "weblogs", der i dag danner basis for en stor del af den kommunikation der foregår via Internettet.

Reboot arrangeres af det nystartede firma Electron, der har Thomas Madsen-Mygdal som stifter.

Se hele programmet for dagens Reboot her

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs