MediaWatch

Så ”Rebooter” vi igen

Reboot, der afholdes for fjerde gang, har form af en 20 timers event hvor værdier som inspiration, fokus og refleksion er i højsædet. Arrangementet byder blandt andet på en række forskellige talere, award show, ny viden og værktøjer samt fest.

Alt sammen finder sted i et afslappet og uformelt miljø og bærer præg af at være det årlige åndehul, hvor branchen og de der arbejder i den, får mulighed for at genoplade de mentale batterier.

Blandt talerne i år er Evan Williams grundlæggeren af Pyra Labs, den anerkendte mediekritiker Douglas Rushkoff samt skribenten Justin Hall. Sidstnævnte deltog forrige år, mens førstnævnte vil fortælle om de såkaldte "weblogs", der i dag danner basis for en stor del af den kommunikation der foregår via Internettet.

Reboot arrangeres af det nystartede firma Electron, der har Thomas Madsen-Mygdal som stifter.

Se hele programmet for dagens Reboot her

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs