MediaWatch

Nyt EU-site om online sikkerhed

Det nye EU-site er en del af Europa Kommissionens handlingsplan, som skal fremme sikkerheden på Internettet og takle kontroversielle forhold i forbindelse med illegal og skadeligt indhold. Sitet skal informere om, hvor virksomheder og private kan hente rådgivning i forbindelse med sikkerhed, hvor brugerne kan anmelde ulovligt indhold via et netværk af hotlines, og hvor der kan anskaffes filtreringssoftware.

Endelig indeholder sitet oplysninger vedrørende EU-støttede projekter og aktiviteter, og hvordan virksomheder kan opnå EU-støtte til projekter.

Sitet har en målsætning om at blive en betydelig ressource for enhver, som har interesse i sikkerheden på Internettet og for, hvad der foregår i EU inden for området.

Det nye site om sikkerhed findes på adressen : www.saferinternet.org

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs