MediaWatch

Nyt EU-site om online sikkerhed

Det nye EU-site er en del af Europa Kommissionens handlingsplan, som skal fremme sikkerheden på Internettet og takle kontroversielle forhold i forbindelse med illegal og skadeligt indhold. Sitet skal informere om, hvor virksomheder og private kan hente rådgivning i forbindelse med sikkerhed, hvor brugerne kan anmelde ulovligt indhold via et netværk af hotlines, og hvor der kan anskaffes filtreringssoftware.

Endelig indeholder sitet oplysninger vedrørende EU-støttede projekter og aktiviteter, og hvordan virksomheder kan opnå EU-støtte til projekter.

Sitet har en målsætning om at blive en betydelig ressource for enhver, som har interesse i sikkerheden på Internettet og for, hvad der foregår i EU inden for området.

Det nye site om sikkerhed findes på adressen : www.saferinternet.org

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs