MediaWatch

Framfab solgte guldæg

Ifølge de seneste oplysninger fra Guide Konsult har overgangen til selvstændig IT-konsulent haft en markant indvirkning på bundlinjen. Såvel kunder som organisation ser skridtet fuldt ud positivt og tendensen afspejles med al ønskelig tydelighed i det faktum ,at driftsmarginal- og resultat er steget markant, skriver Dagens Industri.

Gældende for 1. kvartal i år kommer selskabet således ud med en driftsmarginal, der viser en stigning på 14 procent. Driftsresultatet har dermed nået et niveau af 11 millioner svenske kroner ud af en totalomsætning på 79 millioner kroner.

Framfab købte i december 1999 det daværende Guide formedelst 1,5 milliarder kroner. Da det i februar i år solgte selskabet til Nordic Capital, var prisen kun knap en tiendedel svarende til 160 millioner svenske kroner.

Guide har i dag 290 medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs