MediaWatch

CIA Interactive udvider

Fra at være et Online Media Agency skal enheden nu være et Digital Media & Marketing Agency. Outrider bestræber sig med den nye profil på, at kunne imødekomme markedets stigende efterspørgsel efter specialiseret rådgivning frem for formidling.

Den nye profil blev præsenteret på et seminar i Cirkusbygningen i dag og her fortalte administrerende direktør hos Outrider Denmark, Tom Bang Hansen, at man har valgt en netværksmodel frem for Full Service i erkendelse af at markedet i øjeblikket ikke kan oppebære store organisationer, som har alle services in house.

- Vi tror på, at den bedste løsning for vore nuværende og kommende kunder er, at udvikle Outrider Denmark til at levere best in class projektledelse og facility management indenfor digital markedsføring -.

Man har derfor indgået partnerskab med Adcore, Pentamind, Magnetix, MiceAndBrains, Aston Interactive samt E-Scalator, som alle er specialister på hver sit område indenfor digital markedsføring.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs