MediaWatch

Bull diskuterer milliardsalg

Køberen er den ligeledes franske informationsgruppe, Steria, der ventes at sikre sig hovedparten af Bulls serviceforretning i form af et aktiebytte. Handlen mellem Steria og Bull vil, såfremt den går iorden, give den franske computerfremstiller en andel på 15 procent i informationsgruppen. Værdien af handlen anslås til over 2 milliarder kroner, skriver Financial Times.

I forbindelse med handlen vil Caravelle og Axa Private Equity købe Bulls franske aktiviteter. Et beløb for denne transaktion oplyses ikke.

Bull har i årevis foretaget nedskæringer i håbet om at få styr på sin finansielle situation. I alt er selskabet i den periode skrumpet fra godt 46,000 medarbejdere til blot 18,000. I december blev det klart, at yderligere godt 1800 af disse må forlade deres stilling inden sommeren 2002.

Steria har i dag 5,000 ansatte og med opkøbet får det aktiviteter i 12 europæiske lande og en samlet omsætning i nærheden af 10 milliarder kroner årligt.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs