MediaWatch

Bildt: IP-numre til alle fra fødslen

Den svenske Post & Telestyrelse foreslog for nyligt, at Sverige så hurtigt som muligt forsøger at koble telefoni sammen med internet-trafik. Det skal bl.a. komme i stand ved at telefonnumre oversættes til domænenavne.

Men ved en nylig telekom-konference i Stockholm gjorde Carl Bildt sig - ifølge Vision - til talsmand for, at den svenske regering går endnu mere radikalt til værks og sikrer en allokering af ip-numre til alle medborgere.

Carl Bildt sagde yderligere, at IP6-standarden hurtigst muligt må etableres i Europa, så vi beholder førerpositionen inden for telekom. I dag er der begyndende mangel på ip-numre, og den bliver værre når fremtidens mobiltelefoner, som er opkoblede hele tiden, kommer på banen.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs