MediaWatch

Telia vil af med andelen i Infonet

Officielt siger Telia, at man ikke ønsker at skille sig af med andelen, der vurderes at være 7 milliarder svenske kroner værd. Men ifølge Dagens Industri skal Telia være indstillet på at sælge og bruge gevinsten til investeringer på det nordiske marked.

En TDC-handel spøger i kulisserne, men også i forbindelse med investeringer i Sonofon eller de finske selskaber Sonera eller Radiolinja kunne de 7 milliarder kroner bruges som delbetaling. Endelig kunne Telia tænkes at bruge pengene på investering i 3G-netværket.

Infonet ejes for 88 procents vedkommende af Telia, KPN, Swisscom, Telefonica, australske Telstra og japanske KDDI. Flere af de øvrige ejere har givet udtryk for, at de går i salgstanker.

- Selv ikke med den bedste vilje kan Telias engagement i Infonet betragtes som i tråd med selskabet forretningsstrategi, siger en kilde i Telia til den svenske avis.

Aktiekursen i Infonet er halveret siden sommeren 2000.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs