MediaWatch

Ny formand i Dansk Dataforening

Efter veloverstået generalforsamling 18 maj i Dansk Dataforening har bestyrelsen efterfølgende konstitueret sig med ny formand og næstformand. Det blev Koncern IT-chef Per Buchwaldt, Carl Bro as, der blev ny formand, og kommunaldirektør Estrid V. Oxlund, Holstebro Kommune, er udpeget som ny næstformand.

Per Buchwaldt har siddet i Dansk Dataforenings bestyrelse i et år og har været formand for foreningens uddannelsesudvalg. "Jeg er glad for at den øvrige bestyrelse har peget på mig som formand", siger Per Buchwaldt.

"Med mit kendskab til bestyrelsen, ser jeg frem til et godt samarbejde og jeg er meget fortrøstningsfuld for, at vi når de mål, som bestyrelsen har sat for det kommende foreningsår. Der er bl.a. store opgaver som en bredbåndsplan i juni og opkvalifikation af både IT-professionelle og almindelige IT-brugeres kompetencer, hvor man kan regne med at høre Dansk Dataforenings stemme i debatten".

På generalforsamlingen blev endvidere statsaut. revisor Carsten W. Heilbuth, KPMG IT Risk Management, direktør Torsten Hvidt, Valtech, projektchef Jenny Secher, Icon Medialab og direktør Niels Vorum-Petersen, Berlingske IT, nyvalgt til bestyrelsen.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs