MediaWatch

Telia klar med GPRS mobiltelefoni

Telia præsenterede dets GPRS-satsning, Telia Mobile OnLine, allerede i februar men er først klar til at markedsføre den efter sommer. Tjenesten tilbydes alle Telias nuværende GSM-kunder, som blot skal opgradere med et tillægsabonnement og købe en GPRS mobiltelefon. Telia Mobile OnLine tilbyder to forskellige prismodeller for abonnenterne.

Den ene er for storforbrugere af dataoverførsler og koster en fast afgift på 400 svenske kroner per måned inklusive 30 megabyte datatrafik. Derudover betales 1,8 øre for hvert overskydende kilobyte. Den anden koster 200 kroner per måned inklusiv 10 megabyte data og 2,5 ører for overskydende trafik.

GPRS ventes at øge anvendelsen af WAP-mobiltelefoni fordi overførselshastigheden øges og abonnenten er hele tiden koblet på nettet. GPRS ventes først og fremmest at blive anvendt til at sende og modtage e-mails samt via mobiltelefonen samt til Internet-søgning.

En række af Telia Mobile OnLine's danske konkurrenter har allerede indført GPRS.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs