MediaWatch

Thrane & Thrane: Stifter træder ud

Per Thrane forlader bestyrelsen som følge af salget af størstedelen af sin aktiepost i forbindelse med selskabets børsnotering tidligere i år. Udtrædelsen blev tilkendegivet i børsprospektet af 6. marts i år.

Valget af et nyt bestyrelsesmedlem ventes at finde sted på selskabets næste generalforsamling, der finder sted den 20. august.

Per Thrane grundlagde sammen med sin tvillingbror Lars Thrane, der fortsat er selskabets administrerende direktør, det succesfulde selskab i 1981.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs