MediaWatch

Thrane & Thrane: Stifter træder ud

Per Thrane forlader bestyrelsen som følge af salget af størstedelen af sin aktiepost i forbindelse med selskabets børsnotering tidligere i år. Udtrædelsen blev tilkendegivet i børsprospektet af 6. marts i år.

Valget af et nyt bestyrelsesmedlem ventes at finde sted på selskabets næste generalforsamling, der finder sted den 20. august.

Per Thrane grundlagde sammen med sin tvillingbror Lars Thrane, der fortsat er selskabets administrerende direktør, det succesfulde selskab i 1981.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs