MediaWatch

Telia ud til 500.000 almene boliger

Boligselskabernes Landsforening (BL) repræsenterer 500.000 almene boliger. BL's medlemmer kan spare omkring 25 procent på telefonregningen i forhold til TDC's listepriser ved at benytte sig af den aftale, der er forhandlet på plads med Telia. Det skriver Erhvervsbladet.

Aftalen mellem Telia og BL er en indkøbsaftale, hvor Telia er blevet valgt som teleleverandør efter et udbud. - Dette er ikke en aftale, som BL kommer til at tjene penge på, men den er til gavn for vores medlemmer, siger Gert Nielsen, direktør i BL.

Aftalen indeholder ud over almindelig telefoni også tilbud på mobiltelefoni og Internet, lige som boligforeningerne kan få tilskud til bredbåndsløsninger.

- Aftalen betyder, at Telia når ud til næsten en halv million husstande i Danmark med en ægte bredbåndsløsning. Hermed er Telia med til at opfylde regeringens ønske om, at alle danskere skal have tilbud om adgang til bredbåndsinternet, siger Per Erik Ångman, direktør i Telia Telecom.

Mere fra MediaWatch

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs