MediaWatch

Freeserve går imod UKs regering

Regeringens målsætning om inden 2005 at gøre Storbritannien til det mest konkurrencedygtige og omfattende marked for bredbåndsløsninger, blandt de syv førende industrinationer, rammes således betydeligt af Freeserves udmelding om en prisstigning, skriver Financial Times.

I en nyligt offentliggjort undersøgelse, foretaget af Oftel, slås det fast at prisen på højhastighedsinternet og bredbånd i Storbritannien i dag ligger højere end i USA, Frankrig og Tyskland. Endnu værre ser det ud på selve penetrationen af højhastighedsadgang i de britiske hjem. Her ligger Storbritannien næstsidst sågar overgået af Kina.

I Storbritannien leveres bredbåndsadgangen hovedsagligt gennem British Telecommunications (BT) netværk. Verdens førende ISP'er, AOL mener i den forbindelse, at BTs udrulning af bredbånd har været yderst kritisabel. Faktum er, at BT i dag har knap 55,000 brugere tilkoblet, mens for eksempel Deutsche Telekom har ti gange så mange.

Prisforhøjelsen ventes at blive på 100 kroner per måned og dermed bliver den samlede månedspris på 500 kroner svarende til 6000 kroner om året. Denne pris mener AOL er knap 1000 kroner for høj, såfremt man vil sælge bredbånd til den brede befolkning.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs