MediaWatch

Told-millioner retur efter EU-dom

EU-domstolen afsagde nemlig forleden dom i en sag om toldafgifter på udstyr til edb-netværk. Dommen gør det klart, at udstyr til netværk skal toldbelægges som edb-udstyr og ikke som telefoni-udstyr.

Det har både Danmark og en række andre EU-lande gjort igennem en længere periode, hvorfor Olicom altså nu kræver pengene tilbage. Olicom opgør beløbet til mellem 23 og 29 millioner kroner, hvortil kommer renter.

Olicom afviser ikke, at en endelig afgørelse må finde sted i retten, da selskabet ikke er klar over, hvor stor en del af kravet toldmyndighederne vil anerkende eller om eventuel tilbagebetaling vil blive tillagt rente.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs