MediaWatch

TDC: Gratis telefon til NMT-kunder

Telestyrelsen har besluttet, at der skal lukkes ned for de forældede NMT-frekvenser. Det betyder, at TDC slukker for NMT-nettet i februar 2002, hvorefter det ikke længere er muligt at bruge sin NMT-telefon.

Men TDC har et tilbud til de abonnenter, der således snart står uden mobilt netværk. - Vi har sammensat et godt tilbud, hvor kunderne får en Ericsson-telefon, hvis de skifter til et Vic-abonnement, siger Morten Falkenberg, markedsdirektør i TDC Mobil.

Allerede nu har TDC Mobils NMT-kunder mulighed for at benytte sig af tilbuddet. Det betyder, at de får et nyt nummer sammen med telefonen. Vil kunderne beholde sit gamle nummer, må de vente til starten af juli, oplyser TDC Mobil.

Antallet af NMT-abonnenter har været støt faldende. I 1996 havde TDC knap 300.000 NMT-kunder. Det tal er siden faldet til 47.000.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs