MediaWatch

Telenor og NRK i mobil-alliance

Telenor Mobil og public service-kanalen NRK bliver strategiske partnere inden for GPRS, WAP- og UMTS-tjenester. Det første produkt bliver lanceret til efteråret, og er en WAP/GPRS-tjeneste baseret på en række velkendte programformater fra NRK.

Når Telenor den 1. december i år lancerer sit UMTS-netværk, vil NRK stå som leverandør af multimedie-indhold baseret på populære underholdnings-programmer. Telenor satser stærkt på at opbygge sin mobile internet-portal, djuice.com, og vil derfor samarbejde med så mange indholdsproducenter som muligt.

På samme tid ønsker Telenor dog at skabe nære relationer til bestemte partnere. - Et tæt samarbejde med de bedste indholdsproducenter er af højeste vigtighed, hvis vi vil kunne tilbyde vores kunder de bedste mobile tjenester, siger Ric Brown, direktør for de Mobile Internet-aktiviteter hos Telenor Mobil.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs