MediaWatch

Deutsche Telekom presser på i Polen

PTC er vurderet til mere end 5 milliarder dollar, og er genstand for stor interesse fra både Deutsche Telekom og franske Vivendi Universal. Vivendi ejer på sin side 49 procent af Elektrim Telekomunikacja, et datterselskab, der ejer Elektrims telekom-aktiviteter, deriblandt PTC-aktierne, skriver Wall Street Journal.

Hvis det tyske bud bliver godt modtaget ved et aktionærmøde hos Elektrim i dag, mandag, vil det markere enden på et bittert slagsmål mellem Telekom og Vivendi om kontrollen over PTC. De tyske ambitioner med PTC blev stækkede, da Vivendi i 1999 betalte 1,2 milliarder for halvdelen af aktierne i Elektrim Telekomunikacja.

Deutsche Telecom er godt på vej til positionen som førende teleselskab i Central- og Østeuropa. Det tyske teleselskab har interesser i Ungarn, Polen, Slovakiet, Tjekkiet, Kroatien og Rusland og har mere end syv millioner trådløse abonnenter samt mere end otte millioner abonnenter på fastnet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs